Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Yrittäjä Pertti Yliniemen luotsaama sijoittajaryhmä SSR Groupin uudeksi omistajaksi

Rakennuskonserni SSR Group Oy:n omistusjärjestelyt on saatu päätökseen. Yhtiön uudeksi omistajaksi on vaihtunut 13.4. suomalainen sijoittajaryhmä, jonka suurimpana omistajana toimii Lapland Hotels -hotelliketjusta tunnettu yrittäjä Pertti Yliniemi sijoitusyhtiönsä ja Lapland Hotels -konsernin emoyhtiön kautta.

SSR-konsernin perustajiin kuuluva Mika Wilenius sekä aikaisemmat omistajat Tapani PöyryJorma Tamminen ja Kari Kangas ovat luopuneet omistuksestaan konsernissa. Samalla he luopuvat kaikista tehtävistään SSR-konsernissa. Jatkossa uusi sijoittajaryhmä omistaa koko SSR Groupin. Konsernin tytäryhtiöissä vähemmistöomistajina jatkaa niiden johto.

Omistajanvaihdoksen yhteydessä SSR Group saa merkittävästi uutta pääomaa omistajilta ja rahoittajilta. Samalla käynnistyvät uudet rakennushankkeet kuten RS-hankkeet, joihin on järjestelyn yhteydessä myönnetty pankkirahoituksia. Omistusjärjestelyn myötä myös useat uudet urakkahankkeet toteutuvat.

”SSR Group on kasvanut viime vuosina merkittävästi, ja olemme kehittäneet määrätietoisesti yhtiön toimintaa. Olemme hyvin tyytyväisiä nyt löydetystä ratkaisusta. Luottamuksemme sijoittajaryhmään on vahva, ja uusi pääoma vahvistaa yhtiön taloutta ja luo vakautta tulevaisuuden toimintaan”, kertoo SSR Groupin toimitusjohtaja Arto Kukkonen.

”SSR-konsernin viime vuosien kasvu osoittaa, että yhtiön alueellinen toimintamalli on onnistunut. Uusissa tytäryhtiöissä tehdään kannattavaa rakennustoimintaa, ja yhtiön palveluksessa työskentelee rakennusalan huippuammattilaisia.  Uskon, että SSR Groupilla on erinomaiset kasvuedellytykset.  Nyt keskitymme yhtiön ydintoimintaan ja sen vaatimien toimintaedellytysten varmistamiseen sekä kannattavuuden parantamiseen”, toteaa Pertti Yliniemi.

 

Lisätiedot:

Arto Kukkonen
Toimitusjohtaja, SSR Group
p. 044 016 9088
[email protected]

Scroll Up