Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


SSR Uusimaa vahvistaa osaamistaan uusilla johtajilla

Rami Hietala.

SSR Uusimaa Oy vahvistaa tuotantoketjuaan ja asuntorakentamisen osaamistaan uusilla nimityksillä. Asuntorakentamisesta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty 1.6. alkaen rakennusinsinööri AMK Rami Hietala. YIT:llä ja Lemminkäisellä aiemmin työskennelleellä Hietalalla on pitkä kokemus asuntorakentamisesta ja sen tuotannon johtamisesta. SSR Uusimaassa Hietala vastaa asuntorakentamisen liiketoiminnasta, joka käsittää sekä kilpailu-urakoinnin että oman tuotannon ketjun.

– Uudessa roolissani tulen keskittymään ennen kaikkea suunnittelu- ja tuotantoketjun kehittämiseen ja tehostamiseen, Hietala kertoo.

Samassa yhteydessä rakennusinsinööri Tapio Urpilainen on nimitetty 1.6. alkaen SSR Uusimaan aluejohtajaksi. Tehtävässään hän vastaa yhtiön operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä laskenta- ja hankintatoimesta. Urpilainen on työskennellyt yhtiössä aiemmin tuotantojohtajana.

Tapio Urpilainen.

SSR Uusimaa panostaa uusilla nimityksillä myös entistä vahvempaan tuotantoketjuun. Mika Luukkanen on aloittanut 17.5. työpäällikkönä vastuullaan projektien tuotanto. Keväällä 2018 työpäällikön tehtävissä on aloittanut myös Timo Husso, joka on toiminut yhtiön palveluksessa aiemmin suunnittelunohjauksen projektipäällikön tehtävissä. Varatoimitusjohtaja Kalevi Holopainen vastaa edelleen hankekehityksestä ja tonttien hankinnasta.

– Kaikki nyt nimitettävät henkilöt ovat kokeneita ja arvostettuja rakennusalan ammattilaisia, ja odotan yhteistyötämme innolla. Uusien johtajien ohjauksessa tulemme selkeyttämään prosessejamme esimerkiksi asuntotuotannon ja korjausrakentamisen saralla. Entistä vahvempi tuotantoketju lisää rakentamisen laatua ja tehokkuutta ja hyödyttää sekä kumppaneitamme että asiakkaitamme, sanoo SSR Uusimaan toimitusjohtaja Arto Jokinen.

 

Lisätiedot:

Arto Jokinen
Toimitusjohtaja, SSR Uusimaa Oy
Varatoimitusjohtaja, SSR Group Oy
puh. 050 327 4000
[email protected]

Scroll Up