Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


SSR Uusimaa rakentaa 51 Hitas-asuntoa Helsingin Jätkäsaareen

SSR Uusimaa Oy on allekirjoittanut tänään 21.5.2018 urakkasopimuksen Helsingin Jätkäsaareen rakennettavasta Hitas-asuinkerrostalokohteesta. 51 Hitas-asuntoa käsittävä ryhmärakennuskohde As Oy Helsingin Casa Urbana sijoittuu Helsingin kaupungin vuokratontille osoitteeseen Azorienkuja 4. Asuinhuoneistojen pinta-ala on 3 450,5 asm2. Kokonaisala on 5 417 m2 ja tontin pinta-ala 2 775 m2.

As Oy Helsingin Casa Urbana.

Kuusikerroksisessa kohteessa on panostettu asumisviihtyvyyteen ja monipuolisiin yhteiskäyttötiloihin. Toisen kerroksen viljelyterassi tarjoaa asukkaille mahdollisuuden kaupunkiviljelyyn, ja ylimmässä kerroksessa asukkaiden käytössä on vierashuone, kaksi saunaosastoa, takkahuone ja terassi. Suunnitelmiin on sovitettu myös sali yhteisiä tapahtumia varten sekä lasten leikkimökki.

– Casa Urbanassa on haettu monikäyttöisiä ratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin asumisen tarpeisiin. Jätkäsaari on nopeasti kehittyvä, merellinen alue, jossa yhdistyvät laadukas asuminen ja hyvät yhteydet keskustan palveluiden äärelle, sanoo SSR Uusimaan tuotantojohtaja Tapio Urpilainen.

Rakennustyöt käynnistyvät kesäkuussa 2018, ja kohteen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2019.

 

Lisätiedot:  

Tapio Urpilainen
Tuotantojohtaja, SSR Uusimaa Oy
p. 040 546 9767
[email protected]

Scroll Up