Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


SSR Group ja Lexia Asianajotoimisto yhteistyöhön

Rakennusyhtiö SSR Group Oy ja Lexia Asianajotoimisto Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Kesäkuussa solmitun kumppanuussopimuksen myötä Lexia tarjoaa SSR Groupille jatkuvaa lainopillista asiantuntija-apua ja tukea muun muassa sopimusten läpikäynnissä, hallinnollisissa kysymyksissä sekä juoksevissa lakiasioissa.

– SSR Group on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja kasvun myötä kehitämme toimintakulttuuriamme vastaamaan yhtiön kokoluokkaa. Yhteistyö Lexian kanssa tukee liiketoimintaamme ja tuo lisää ammattimaisuutta muun muassa sopimustyöhön. Kun sopimukset ovat selkeät, yhteistyö asiakkaiden kanssa sujuu entistä helpommin niin neuvottelujen alussa kuin kohteiden valmistuessa, kertoo SSR Groupin toimitusjohtajana elokuussa aloittava Arto Kukkonen.

Lexia on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jonka erityisasiantuntemukseen kuuluu muun ohessa rakennusjuridiikka. Sopimusten laatimisen ja tarkistamisen lisäksi Lexia varmistaa SSR Groupin kasvua rahoitus- ja yritysjärjestelyissä ja toimii SSR Groupin johdon ja hallituksen tukena hallinnon kehittämisessä.

– Vahvuuksiamme ovat toimialaosaaminen ja liiketoimintalähtöinen ajattelu. Yksittäisten toimeksiantojen sijaan tuemme SSR Groupin liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Autamme yhtiötä myös ennakoimaan toimialaan liittyvää lainsäädäntöä ja toimialan kehitystä ja pyrimme vahvistamaan liiketoimintaa pitkäjänteisesti yhdessä johdon kanssa, kertoo Lexian partner asianajaja Peter Jaari.

Kumppanuussopimuksen myötä Lexia tarjoaa jatkuvaa juridista tukea myös SSR Groupin kahdeksalle alueyhtiölle ympäri Suomea.

 

Lisätiedot:

SSR Group Oy
Arto Kukkonen
Toimitusjohtaja (1.8. alk.)
p. +358 44 016 9088
[email protected]

Lexia Asianajotoimisto Oy
Peter Jaari
Partner, asianajaja, varatuomari
p. +358 10 4244 211
[email protected]

 

SSR Group Oy on asunto-, toimitila-, infrastruktuurija korjausrakentamiseen erikoistunut valtakunnallinen rakennuskonserni, jonka kotipaikka on Lahti. Alkujaan Salpausselän Rakentajat Oy:n nimellä toiminut yhtiö laajeni vuonna 2015 SSR Groupkonserniksi, jonka alle kuuluu tänä päivänä kahdeksan alueellista tytäryhtiötä.

Lexia Asianajotoimisto Oy on suomalainen täyden palvelun yritysjuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto, jonka tavoitteena on alan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät. Lexia toimii Helsingissä ja Turussa, ja sillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto.

Scroll Up