Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


SSR Group kommentoi Salpausselän Rakentajat Oy:hyn kohdistuvan esitutkinnan uutisointia

Julkisuudessa on uutisoitu esitutkinnasta, joka kohdistuu joihinkin Salpausselän Rakentajat Oy:n toiminnasta vastuussa oleviin henkilöihin. Uutisoinnissa on esiintynyt myös yksiselitteisesti virheellisiä tietoja, ja pyrimme oikaisemaan ne välittömästi. Tutkinta liittyy vuosiin 2015–2016, ja tutkinnan kohteena ovat verotukseen ja kirjanpitoon liittyvät asiat. Käynnissä oleva viranomaisprosessi ei vaikuta SSR Groupin tai sen alueyhtiöiden liiketoimintaan.

SSR Group suhtautuu esitutkintaan vakavasti ja toivoo, että asia saadaan selvitettyä pikimmiten.

”Luotettavuus ja läpinäkyvyys ovat SSR Groupille keskeisiä arvoja, joihin olemme sitoutuneet kaikessa toiminnassamme. Emme hyväksy lahjontaa tai väärinkäytöksiä missään muodossa ja jos epäselvyyksiä ilmenee, tulemme puuttumaan niihin tiukasti ja viipymättä. Tuemme viranomaisten työtä ja olemme käynnistäneet asiasta myös sisäisen selvityksen”, kertoo SSR Groupin toimitusjohtaja Arto Kukkonen.

”Olemme luovuttaneet viranomaisille heidän pyytämänsä tiedot ja annamme heille nyt työrauhan. Yhtiö ei voi tämän tarkemmin ottaa kantaa yksittäisiin henkilöihin kohdistuvaan esitutkintaan. Viranomaisprosessilla ei ole vaikutusta yhtiön liiketoimintaan, vaan jatkamme normaalisti rakennushankkeidemme parissa”, toteaa Kukkonen.

Esitutkinnan tässä vaiheessa yhtiö ei tiedota tutkintapyynnön sisällöstä tarkemmin.

 

Tiedotetta päivitetty 8.3.2018.

Scroll Up