Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Patruuna-hankkeen ensimmäisen asuintalon rakennustyöt vauhdissa

SSR Pohjanmaa Oy:n rakentaman Patruuna-korttelin ensimmäisen asuntokohteen rakennustyöt ovat päässeet vauhtiin. Seinäjoen keskustaan osoitteeseen Torikatu 1 nousee kuusikerroksinen asuinkerrostalo, johon tulee kaikkiaan 37 asuntoa yksiöistä neljän huoneen huoneistoihin. Asuntoneliöitä tulee yhteensä 2 204 ja liiketilaneliöitä 197,5. Sopimus kohteen RS-lainasta on allekirjoitettu, ja kerrostalon arvioidaan valmistuvan elokuussa 2018.

– Ennakkomarkkinointi onnistui hyvin ja varauksia tuli todella paljon, kertoo SSR Pohjanmaan aluepäällikkö Raimo Virtanen.

Nyt alkava kerrostalokohde Asunto Oy Seinäjoen Toripatruuna I on osa laajempaa hanketta, jossa SSR Pohjanmaa rakentaa Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitsevaan Patruunan kortteliin 6–8-kerroksisia asuinkerrostaloja noin 25 000 neliömetrin edestä. Tontilla aiemmin sijainneet liikerakennukset on purettu kevään ja kesän aikana, ja varsinaiset rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa. Kaiken kaikkiaan Patruunaan nousee 8–9 asuinkerrostaloa.

– Patruuna-korttelialue on yksi tämän hetken näkyvimmistä muutostöistä Seinäjoen keskustassa, ja kortteli muuttaa kaupunkikuvaa. Tämän päivän kehitys asumisessa näyttää suuntautuvan yhä enemmän ydinkeskustaan, ja Patruunassa asukkaiden ulottuvilla ovat kaikki keskustan palvelut ja esimerkiksi Aaltokeskus ja Matkakeskus. Toisaalta kohteessa panostetaan vehreään sisäpihaan. Viihtyisyyttä lisää myös Lakeuden puisto talon eteläpuolella. Seinäjoki kasvaa ja kehittyy voimakkaasti, ja Patruunan kaltaisille keskustakohteille riittää nyt kysyntää, Virtanen uskoo.

SSR Pohjanmaan tapa rakentaa on asiakaslähtöinen, ja rakennuttajien ja asukkaiden toiveet huomioidaan hankkeiden alusta lähtien. Asuntojen toiminnallisuuteen, viihtyvyyteen sekä nykyaikaisuuteen on panostettu sekä suunnittelussa että käytännön toteutuksessa.

Lisätietoja:

SSR Pohjanmaa Oy
Aluepäällikkö Raimo Virtanen
puh. 040 731 7003
[email protected]

Scroll Up