Monipuolinen rakentaja

SSR Group on monipuolinen rakentaja ja yhtiön osaava henkilöstö takaa kustannustehokkaat palvelut asiakkailleen. Henkilöstömme on juuri sinua varten ja se yhdistää tarpeet, aikatavoitteet ja kustannukset optimoiduksi ratkaisuksi kaikissa hankkeissa.

Kiinteistö- ja hankekehitys on meille jokapäiväistä työtä. Henkilöstömme ovat mukana niin kaupunkien ja kuntien, kuin yksityistenkin kiinteistöjen ja maanomistajien kehityshankkeissa. Pystymme tarjoamaan innovatiivisia kiinteistökehitys- ja rakentamispalveluita kaikissa edellä mainituissa tuotteissamme. Tuomme maan- ja kiinteistönomistajille lisäarvoa kustannustehokkailla ratkaisuilla, joiden tuloksena syntyy uusia koteja, liiketiloja, työpaikkoja ja tuotanto- tai logistiikkatiloja.

Asuntorakentaminen

Asuntorakentamisessa SSR Group toteuttaa kohteita sekä urakoimalla, että perustajaurakoitsijana uudiskohteissa, että käyttötarkoituksen muutosten pohjalta korjausrakentajana. Kehitämme kaavoja ja toteutamme asuinrakennuskohteita valmiilta tonteilta ympäri Suomen. Ensisijaisen tärkeää on, että asunnoissa viihdytään ja asutaan kuten kotona.

Tutustu

Liike- ja toimitilarakentaminen

Toimitilarakentamisessa SSR Group toteuttaa asiakastarpeisiin sopivia liike- ja toimistotiloja, logistiikkakeskuksia ja hotelleja asiakasyritysten tarpeisiin. Etsimme ja kehitämme tarpeisiin sopivat rakennuspaikat ja tarvittaessa rahoituksen.

Tutustu

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisessa optimoimme suunnitteluratkaisut kustannustehokkaasti, laadusta tinkimättä. Ammattitaitoisen toteutuksen ja suunnittelun saumaton yhteistyö mahdollistaa tehokkaan aikataulun ja mahdollistaa vaativissakin hankkeissa liiketoiminnan jatkumisen kohdetta sulkematta.

Tutustu

Scroll Up