Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja kuulumiset


Arto Kukkonen aloittanut SSR Groupin toimitusjohtajana

SSR Group Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut yhtiön entinen varatoimitusjohtaja Arto Kukkonen. Toimitusjohtajan vaihdoksesta sovittiin jo toukokuussa, samalla kun SSR:n alueyhtiöiden rakennetta selkeytettiin ja roolia vahvistettiin. Kukkonen aloitti tehtävässään 1.8.2017.

”Arto Kukkosella on pitkä kokemus vaativista talous- ja rahoitusalan tehtävistä, joten hän on erinomainen valinta vastaamaan konsernin johtamisesta. Aiempi toimitusjohtaja Tapani Pöyry pääsee nyt liiketoimintajohtajan tehtävässä keskittymään entistä vahvemmin yhtiön ydinliiketoiminnan eli rakentamisen johtamiseen, josta hänellä on kymmenien vuosien kokemus”, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jorma Tamminen.

Arto Kukkonen aloitti SSR Groupin palveluksessa talous- ja rahoitusjohtajana syyskuussa 2016. Aiemmin hän on toiminut muun muassa telekonserni Anvian talousjohtajana ja liiketoiminta-alueen johtajana. Kukkonen on työskennellyt pitkään myös Ruotsissa Itella Informationin Skandinavian toimintojen talousjohtajana sekä Sodexon Skandinavian-talousjohtajana. Lisäksi hän on toiminut useissa muissa talouden ja rahoituksen tehtävissä. Kukkonen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Muutosten myötä selkeytetään asiakkuuksien hoitamista sekä päätöksenteon ja vastuun suhteita yhtiössä. Ripeästä ja johdonmukaisesta päätöksenteosta ei edelleenkään tingitä vaan asiakkaamme voivat jatkossakin luottaa siihen, että meidän kanssamme asiat etenevät. Pystymme toteuttamaan johdonmukaisesti strategiaamme ja varmistamaan korkean asiakastyytyväisyyden”, toteaa toimitusjohtaja Arto Kukkonen.

 

Lisätietoa:

Arto Kukkonen, toimitusjohtaja, SSR Group Oy
p. 044 016 9088, [email protected]

Jorma Tamminen, hallituksen puheenjohtaja, SSR Group Oy
p. 040 765 6800, [email protected]

 

SSR Group on asunto-, toimitila-, infrastruktuuri- ja korjausrakentamiseen erikoistunut valtakunnallinen rakennuskonserni, jonka kotipaikka on Lahti. Alkujaan Salpausselän Rakentajat Oy:n nimellä toiminut yhtiö laajeni vuonna 2015 SSR Group -konserniksi, jonka alle kuuluu tänä päivänä kahdeksan alueellista tytäryhtiötä.

Scroll Up